неділя, 03 листопада 2019 23:03

Путін готовий до "нормандської зустрічі"

Путін готовий до "нормандської зустрічі"
Путін готовий зустрітися з лідерами Німеччини, Франції та України. Фото: МК

Президент РФ Володимир Путін готовий зустрітися з лідерами Німеччини, Франції та України у "нормандському форматі" за умови термінової необхідності.

"Президент (Путін - ред.) неодноразово повторював, зокрема, на конференції в Будапешті, що готовий до будь-яких зустрічей. Він зацікавлений у продовженні самітів у "нормандському форматі". Він чекає результатів підготовки та чекає, коли умови безпосередньо приведуть нас до термінової необхідності зустрічі лідерів нормандського формату", - заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков в ефірі телеканалу "Росія-1".

Раніше у Кремлі заявляли, що підготовка до саміту "нормандської четвірки" неможлива "через нові підходи і запити однієї зі сторін".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін використовує розведення на Донбасі - Бутусов

1 жовтня 2019-го на переговорах у Мінську домовились розвести сили біля Петрівського та Золотого. Того ж дня українська сторона погодилась на формулу Штайнмаєра. Після розведення має бути узгоджена дата зустрічі лідерів "нормандської четвірки", заявили в Кремлі.

29 жовтня почалося розведення військ на Донбасі поблизу населеного пункту Золоте-4 Луганської області.

Зараз ви читаєте новину «Путін готовий до "нормандської зустрічі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути