пʼятниця, 01 листопада 2019 22:23

Путін використовує розведення на Донбасі - Бутусов

Путін використовує розведення на Донбасі - Бутусов
Путін не збирається йти з окупованого Донбасу, каже журналіст Бутусов. Фото: Reuters

Росія використовує розведення військ на Донбасі у своїх цілях.

Про це сказав журналіст Юрій Бутусов в ефірі телеканалу "Україна".

"Бачимо, що Росія переслідує легітимізацію за всяку ціну окупаційної адміністрації. Вони в кожному своєму жесті підкреслюють, що Україна веде переговори з ЛНР-ДНР, що це не переговори з Росією. Вони використовують зараз у своїх цілях розведення військ, для того, щоб продовжити гру - уявлення того, що нібито на території України є якісь легітимні політичні організації, з якими ведуться переговори.

І основна мета, яку переслідує Путін під цим розведенням, це ніякий не мир і не повернення окупованих територій. Ніхто не збирається нам просто так, з "доброї волі" повертати окупований Донбас. Жодних намірів, спроб, натяків Росія в цьому плані не робить. А навпаки підкреслює, що там уже "влада" є, вони її підтримують і вони тільки з цієї "владою" збираються працювати. Не з Україною. Ніяких виходів на кордон після усіх цих перемирь не буде", - сказав журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сивохо розкритикували воїни і волонтери

29 жовтня о 12:00 біля селища Золоте-4 Попаснянського району на Луганщині почали розводити війська. Українські сили віді­йшли вглиб на кілометр. На таку ж відстань перенесли позиції російські бойовики. За процесом слідкували спостерігачі ОБСЄ.

Зараз ви читаєте новину «Путін використовує розведення на Донбасі - Бутусов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути