Ексклюзиви
середа, 02 листопада 2016 14:50

Прокуратура заочно судитиме члена ДУК "Правий сектор"

Прокуратура заочно судитиме члена ДУК "Правий сектор"
dnpr.com.ua

ГПУ планує притягнути до кримінальної відповідальності осіб з добровольчого українського корпусу військово-політичного руху "Правий сектор" за десятком особливо тяжких статей.

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

24 жовтня 2016 рішенням Печерського районного суду м. Києва було задоволене клопотання управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління ГПУ та наданий дозвіл на здійснення спеціального досудового розслідування в кримінальному провадженні стосовно людини, яка, на думку прокуратури, входить до складу ДУК військово-патріотичного руху "Правий сектор", йдеться в повідомленні ГПУ.

"Пыд час досудового розслідування встановили, що підозрюваний разом з іншими членами банди скоїв тяжкі та особливо тяжкі злочини на території різних областей України", - повідомляє прокуратура.

У ГПУ вважають, що підозрюваний скоїв теракт, погрожував убивством із застосування вогнепальної зброї і вибухових пристроїв, заподіяв легкі і тяжкі тілесні ушкодження співробітникам правоохоронних органів при виконанні, погрожував правоохоронцям насильством і навіть убивством. Також бійця підозрюють у викраденні неповнолітнього, здійсненні вибухів, які пошкодили майно і завдали шкоди в особливо великих розмірах, придбанні, носінні та зберіганні вогнепальної зброї, бойових припасів і вибухових пристроїв, а також носінні холодної зброї без передбаченого законом дозволу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До резерву вже зарахували 100 тис. військових із бойовим досвідом

31 жовтня волонтерка "Правого сектору", головний медик "Госпітальєрів" Яна Зінкевич народила доньку.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура заочно судитиме члена ДУК "Правий сектор"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути