субота, 07 липня 2018 15:58

"Приїхали на місце утилізації своїх рідних" - у мережі розкритикували відео з родичами ліквідованих російських окупантів

"Приїхали на місце утилізації своїх рідних" - у мережі розкритикували відео з родичами ліквідованих російських окупантів
Захарченко привіз жінок у донецький аеропорт. Фото: "Обозреватель"

У мережі виклали відео з родичами ліквідованих російських окупантів. Вони приїхали покласти квіти до місця їх смерті і сфотографуватися на тлі зруйнованого Донецького аеропорту.

Групу супроводжував ватажок ДНР Олександр Захарченко, тому користувачі дійшли висновку, що ролик постановочний. Його оприлюднив користувач під ніком Vitauskas в своєму Twitter.

"Родичі перетворених на добрива "іхтамнєтов" приїхали з Росії на Донбас, на місце утилізації своїх рідних. Крокодилячі сльози самок, що благословили своїх синів і чоловіків на вбивства українців, і камери кремлівських пропагандонів. Так виглядає "громадянська" війна в Україні", - йдеться в пості до відео.

Користувачі інтернету розкритикували росіян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії засудили офіцера, який воював на Донбасі

"Сумніваюся, що це родичі з Росії, звичайний постановочний театр шлюх. Який родич при здоровому глузді буде фотографуватися з фактичним вбивцею своїх родичів, на місці масових розстрілів і нікому не потрібної на сьогоднішній день розваленої будівлі", "Це нічого. Скоро до них самих гості стануть навідуватися. З України і Сирії. Буде утилізація за місцем проживання","Кожна російська свиня повинна знайти свій скотомогильник","Це не родичі, це виродки, зрадники і співучасники злочину проти Росії і України"," Нехай щастить","амка за своє дитинча порве пащу (крім випадку канібалізму), а це ОРКОматки, які добровільно віддали на поталу!","Довбо*бізм найвищого рівня. Давайте сфоткаємося. І магнітики на холодильник зробимо","Виплатять кредити і заспокояться", - пишуть вони.

На окупованому Донбасі створюють культ особистості ватажка так званої Донецької народної республіки ("ДНР") Олександра Захарченка. Ім'я Захарченка з'явилося в списку почесних громадян Донецька, поруч з ім'ям легендарного олімпійського чемпіона Сергія Бубки.

Зараз ви читаєте новину «"Приїхали на місце утилізації своїх рідних" - у мережі розкритикували відео з родичами ліквідованих російських окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути