вівторок, 20 червня 2017 11:13

Прикордонники затримали чоловіка, який віз зброю на окуповану територію

Прикордонники в пункті пропуску "Мар'їнка" вилучили арсенал зброї з автомобіля, який прямував на непідконтрольну територію Донбасу.

Про це інформує Держприкордонслужба.

"Сьогодні в контрольному пункті в'їзду-виїзду "Мар'їнка" під час оформлення автомобіля Mercedes, в якому громадянин України прямував на непідконтрольну територію, зреагував службовий собака. Старший прикордонних нарядів вирішив ретельно оглянути цей автомобіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецьк та Луганськ братимуть штурмом: назвали точні дати

 

Під час додаткової перевірки у салоні машини виявили комплектувальні до стрілецької зброї і військову амуніцію. В авто була нарізна зброя "Сайга-МК" і 168 патронів до неї, 9 магазинів, пістолет для відстрілу гумових куль зі спорядженим магазином (13 патронів), камуфльована форма, берці, бронежилет, наколінники, тактичні ремені, оптика, глушник, ножі, бінокль, планка Пикатінні, приклади різної модифікації, тактичні окуляри. Чоловіка затримали й передали поліції", - йдеться в повідомленні.

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції бойовики 43 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України.

Внаслідок ворожих обстрілів 4 українські воїни зазнали поранень.

Зараз ви читаєте новину «Прикордонники затримали чоловіка, який віз зброю на окуповану територію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути