середа, 19 червня 2019 17:39

Президент призначив чотирьох представників у підгрупах "Мінська"

Президент призначив чотирьох представників у підгрупах "Мінська"
Зеленський змінив представника в робочій підгрупі з гуманітарних питань, а інших перепризначив. Фото:storage1b.censor.net

Чотирьох уповноважених представників України в робочих підгрупах Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей призначив президент Володимир Зеленський.

Представляти Україну в робочій підгрупі ТКГ з питань безпеки буде Богдан Бондар; Ігор Веремій буде уповноваженим у робочій підгрупі з соціально-економічних питань, Валерію Лутковську призначили до робочої підгрупи з гуманітарних питань, а Олександра Моцика - до робочої підгрупи з політичних питань, повідомили в указі президента від 19 червня.

Зеленський змінив представника у робочій підгрупі з гуманітарних питань, а інших перепризначив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кремлі розповіли, кого відправлять на переговори "нормандської четвірки"

Лутковська у 2012-2018-х обіймала посаду уповноваженого Верховної Ради з прав людини, пізніше стала програмним директором Українського інституту з прав людини. Раніше була заступником міністра юстиції й уповноваженою у справах дотримання Конвенції про захист прав і основних свобод людини.

Українські військові попередили про поширення неправдивої інформації про входження до Донецька бійців "Правого сектору" та окремої механізованої бригади імені Короля Данила. Інформаційний вкид спрямований дискредитувати підрозділи Збройних сил України. Зокрема, на тлі майбутнього засідання ТКГ у Мінську та спланованих найближчим часом закордонних візитів політичного керівництва України.

Зараз ви читаєте новину «Президент призначив чотирьох представників у підгрупах "Мінська"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути