понеділок, 17 червня 2019 11:21

Військові попередили про фейк

Військові попередили про фейк
Інформаційний вкид спрямований дискредитувати підрозділи Збройних Сил України та перших осіб держави в контексті політичних процесів, що відбуваються в Україні та на зовнішньополітичній арені Фото: facebook.com/pressjfo.news

Українські військові попередили про поширення неправдивої інформації про входження в Донецьк бійців "Правого сектору" та окремої механізованої бригади імені Короля Данила.

Інформаційний вкид спрямований дискредитувати підрозділи Збройних Сил України та перших осіб держави в контексті політичних процесів, що відбуваються в Україні та на зовнішньополітичній арені. Зокрема, на тлі майбутнього засідання ТКГ у Мінську та спланованих найближчим часом закордонних візитів політичного керівництва України, повідомляє прес-служба ООС.

Для створення цього повідомлення використали недостовірну інформацію. Залучили особисті дані осіб, що колись були бійцями добровольчих підрозділів, але зараз проходять службу у лавах Збройних Сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращі українські танкісти влаштували змагання - потужні фото

Воїни окремої механізованої бригади імені Короля Данила надійно утримують позиції на визначених ділянках відповідальності, виконують бойові завдання у рамках чинного законодавства України та норм Міжнародного гуманітарного права.

16 червня збройні формування Російської Федерації 30 разів порушили режим припинення вогню. Двічі – із застосуванням заборонених Мінськими угодами - мінометів калібру 120 та 82 мм. За минулу добу два українських захисника отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Військові попередили про фейк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути