четвер, 22 листопада 2018 20:27

Позитивних сигналів немає: Геращенко розповіла про обмін полоненими

Позитивних сигналів немає: Геращенко розповіла про обмін полоненими
Геращенко розповіла про обмін полоненими з бойовиками. Фото: Informator

Представники української сторони в Тристоронній контактній групі у Мінську запропонували бойовикам обмін заручниками.

Звільнення полонених пропонували провести 27 листопада, однак поки що позитивної відповіді не було. Про це повідомила перший віце-спікер парламенту Ірина Геращенко у Facebook.

"Щодо заручників, то українська сторона готова помилувати злочинців, причетних до злочинів проти територіальної цілісності, заради звільнення заручників з окупованого Донбасу. І передати росіянам їх криміналітет, в обмін на політв'язнів Кремля. Поки що позитивних сигналів на ці пропозиції немає, на жаль. Також ОРДЛО не готові до переміщення ув'язнених, не пов'язаних з конфліктом. Українська сторона пропонувала здійснити таке переміщення 27 листопада", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики значно зменшили активність на Донбасі

Бойовики ДНР розповсюджують фейк про те, що на Донбас нібито прибули британські військові фахівці для "проведення хімічної атаки". Про це заявив начальник прес-служби "народної міліції" бойовиків Данило Безсонов.

Зараз ви читаєте новину «Позитивних сигналів немає: Геращенко розповіла про обмін полоненими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути