середа, 21 листопада 2018 22:33

Бойовики панікують через прибуття "британських фахівців з хімзброї" на Донбас

  Бойовики поширюють черговий фейк про ЗСУ. Фото: JK
Бойовики поширюють черговий фейк про ЗСУ. Фото: JK

Бойовики ДНР розповсюджують фейк про те, що на Донбас нібито прибули британські військові фахівці для "проведення хімічної атаки".

Про це заявив начальник прес-служби "народної міліції" бойовиків Данило Безсонов. Він зазначив, що "британські військові" прибули в штаб 72-ї бригади в Бахмуті. Інформацію про це активно поширюють сепаратиські ЗМІ.

Безсонов запевняє, що частина прибулих "спеціалістів" входить до складу сил спецоперацій збройних сил Великобританії. Також бойовики заявляють, що в район контрольованих урядом Дачі та Торецька прибули спецпідрозділи з індивідуальними засобами хімзахисту і ящиками зі знаками хімічної небезпеки.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьки в істериці другий день": у Криму правоохоронці познущалися з дітей

Водночас в прес-центрі операції Об'єднаних сил повідомили, що насправді на Донбас прибула британська делегація на чолі з полковником Маркусом Евансом, який командує операцією по військовій підтримці України. У Соледарі делегація зустрілася з керівництвом української сторони Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін.

"Під час брифінгу українська сторона поінформувала іноземних гостей про основні завдання та поточну діяльність СЦКК, порядок взаємодії з питань припинення вогню, а також випадків порушень збройними формуваннями Російської Федерації Мінських домовленостей уздовж лінії розмежування сторін", - йдеться в повідомленні.

Служба безпеки України оприлюднила дані російських найманців приватної армії "Вагнера", які воювали на Донбасі. Інформація оприлюднена в рамках приєднання спецслужби до флешмобу #ИхТамНет.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики панікують через прибуття "британських фахівців з хімзброї" на Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути