неділя, 06 травня 2018 12:27

Пожежа та поранений житель: бойовики двічі обстріляли Зайцеве

Пожежа та поранений житель: бойовики двічі обстріляли Зайцеве
6 травня бойовики двічі обстріляли Зайцеве на Донеччині. Фото:Politeka

Сьогодні, 6 травня, близько 11 години бойовики двічі обстріляли з гармат калібру 152 та 122 мм населений пункт Зайцеве на Донеччині.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

"Сьогодні, 6 травня, близько 11 години російсько-терористичні війська в порушення норм Міжнародного гуманітарного права двічі обстріляли з гармат калібру 152 та 122 мм населений пункт Зайцеве Бахмутського району, що на Донеччині. За попередніми даними, в результаті обстрілу одна людина зазнала поранень, загорівся житловий будинок", - йдеться в повідомленні.

На місці події працюють рятувальники та швидка медична допомога. Про теракт повідомлено представникам спільної моніторингової місії ОБСЄ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі доба не минула без втрат. У відповідь - ліквідовано 6 бойовиків

5 травня під час рейду українські військові взяли в полон бойовика. Терорист належав до 3-го батальону 7-ї мотострілецької бригади російсько-терористичних військ, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

Зараз ви читаєте новину «Пожежа та поранений житель: бойовики двічі обстріляли Зайцеве». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути