понеділок, 01 червня 2020 12:24

З'явилися подробиці візиту Кулеби та Єрмака в Німеччину

З'явилися подробиці візиту Кулеби та Єрмака в Німеччину
Українська делегація їде на переговори до Берліну. Фото: pixabay.com

2 червня міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба разом із керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком відвідають з робочим візитом Німеччину.

Так, за повідомленням пресслужби МЗС, у складі української делегації також віцепрем'єр-міністр України – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков, міністр оборони України Андрій Таран, заступник керівника Офісу президента України Ігор Жовква та інші посадові особи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні з'явився спецпредставник із питань санкційної політики

У Берліні заплановані зустрічі з федеральним міністром закордонних справ Гайко Маасом, зовнішньополітичним радником канцлера Яном Геккером, міністеркою оборони Аннеґрет Крамп-Карренбауер, під час яких обговорять низку важливих аспектів двосторонньої співпраці, безпекову та гуманітарну ситуацію на сході України, виконання домовленостей грудневого саміту "нормандського формату" на рівні глав держав та урядів, ініціативи щодо деокупації Криму, а також шляхи подальшої координації зусиль з подолання наслідків пандемії коронавірусу.

У Німеччині заявили, що хочуть проведення нового саміту щодо України в "нормандському форматі", але спочатку потрібен прогрес за низкою пунктів.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися подробиці візиту Кулеби та Єрмака в Німеччину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути