понеділок, 18 грудня 2017 17:23

З'явились подробиці потужної атаки бойовиків на Світлодарській дузі

З'явились подробиці потужної атаки бойовиків на Світлодарській дузі
Фото veterano.com.ua

Ворог 3 тижні обстрілює позиції ЗСУ із заборонених калібрів.

"По всій лінії фронту йде постійний артилерійський обстріл. Працюють заборонені 120 і 152-мм гаубиці. Минулої ночі 8 бійців поранені. Дехто із них мають тяжкі рани і знаходяться в реанімації. Але загрози життю немає. Зараз ми не маємо змоги використовувати артилерію, тому відстрілюємось із стрілецької зброї. Станом на 16:30 18 грудня працюють по нашим позиціям міномети і триває артобстріл. Протягом останніх трьох тижнів працюють постійно. Констатую загострення ситуації. Нам досить важко без підтримки важкого озброєння. Ми впевнені, що навпроти нас стоять російські кадрові військові", - повідомив в ефірі "5 каналу" Мамука Мамулашвілі, командир "Грузинського національного легіону".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грузинський легіон за ніч отримав 8 поранених.

На вихідних сепаратисти чинили збройні провокації у Зайцевому біля Горлівки. Затихли, коли отримали відсіч від ЗС України. Бойовики готують провокації по всій території фронту.

Зараз ви читаєте новину «З'явились подробиці потужної атаки бойовиків на Світлодарській дузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути