Ексклюзиви
пʼятниця, 15 грудня 2017 10:18

Пояснили, чого злякався Путін

Пояснили, чого злякався Путін
Закон про реінтеграцію Донбасу покладе край впливу Володимира Путіна на цей регіон. Цього президент РФ боїться найбільше.

Закон про реінтеграцію Донбасу покладе край впливу Володимира Путіна на регіон і абсолютно його не влаштовує.

Президент РФ боїться прийняття закону, вважає народний депутат від фракції "Народний фронт" Леонід Ємець.

"Це ніякий не закон про реінтеграцію Донбасу, а це закон про окупації Донбасу Російською Федерацією. Там Росія визнається окупантом. Там визначається, що ні про які вибори там йтиметься чи не буде йтися, поки не будуть звільнені території від російських військ і окупантів , і це не буде верифіковано українським Міністерством оборони і Міністерством внутрішніх справ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали відповіді Путіна про російські війська на Донбасі з початку війни

Верифікація означає, що зайдуть 10 тисяч наших військових і на кожному горищі перевірять, чи не ховається там російський солдат. Більш того, російський солдат може зняти одяг і покласти автомат у багажник. Він від цього не перестане бути російським солдатом. Він буде просто замаскованим російським солдатом. Тому треба буде провести перевірку людей, які там залишаються", - вважає нардеп.

Президент Росії Володимир Путін заявив, що українська влада не хоче реалізовувати Мінські угоди. Про це глава Кремля сказав на щорічній підсумковій прес-конференції.

Зараз ви читаєте новину «Пояснили, чого злякався Путін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути