Ексклюзиви
вівторок, 20 серпня 2019 20:01

Повідомили, скільки бойовиків здалися СБУ

Повідомили, скільки бойовиків здалися СБУ
Від початку року 367 осіб добровільно відмовилися від участі в НЗФ. Фото: Interfax

Від початку року 367 осіб добровільно відмовилися від участі в діяльності "ЛНР" і "ДНР" у рамках програми "На тебе чекають вдома".

Відповідну інформацію повідомили у Службі безпеки України, передає УНН.

Як зазначається, програма поширюється на осіб, які добровільно відмовилися від участі в діяльності терористичних груп і НЗФ, не брали участі в убивствах, тортурах, зґвалтуваннях, нападах на підприємства, установи, організації та інших тяжких злочинах; щиро готові сприяти в розкритті злочинів, скоєних у зв'язку зі створенням або діяльністю такої групи чи формування і припинення їх діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики не випускають студентів

Програма передбачає помилування бойовиків, які не вчиняли тяжкі злочини. Щоб скористатися нею, потрібно звернутися до співробітників СБУ безпосередньо або через родичів, знайомих за допомогою одного з доступних засобів зв'язку.

Служба безпеки України затримала в Запорізькій області бойовика, який брав участь у захопленні Слов'янська. З окупованих територій зловмисник втік у липні 2019 року.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили, скільки бойовиків здалися СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути