пʼятниця, 16 листопада 2018 13:57

Повідомили результати роботи поліції в зоні ООС

Повідомили результати роботи поліції в зоні ООС
Мобільні блокпости і надалі продовжуватимуть працювати в зоні ООС. Фото: прес-служба НПУ

Впродовж 2 тижнів листопада у зоні ООС поліцейські виявили 27 фактів незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами. Також 121 факт незаконного обігу наркотичних засобів. Про це розповів полковник поліції Сергій Кондрашенко.

"Із незаконного обігу вилучили 7,3 кг вибухівки. Також майже 1 тис. пострілів ВОГ різних модифікацій, 139 ручних протитанкових гранатометів і гранат , 5 пострілів РПГ і 140 порохових зарядів до них, 323 підривачі", - розповів правоохоронець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конфлікт на Донбасі не має впливати на право отримання пенсії - посол Великобританії

Також вилучили 215 ручних гранат, касету РСЗВ "Ураган", 1 кулемет Калашнікова, 1 вогнемет РПО, 65 тис. набоїв менших калібрів тощо. Щодо наркотичних засобів, то поліцейській вилучили 6,5 г амфетаміну, 8,1 г метадону, 16,5 л опію ацетильованого, близько 2,5 кг канабісу та марихуани і 1 кг маку.

4 мобільних блокпости у надалі продовжуватимуть свою роботу.

Протягом листопада виявлено 10 фактів перевезення територією області металобрухту, деревини, щебеню та вугілля без супровідних документів.

Європа отримує контрабанду з ДНР. Країни Європейського союзу отримують антрацит, який бойовики видобувають на 11 захоплених шахтах окупованого Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили результати роботи поліції в зоні ООС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути