вівторок, 25 лютого 2020 07:47

Повідомили новини з передової за останню добу

Повідомили новини з передової за останню добу
Загалом режим припинення вогню порушили 5 разів Фото: Корреспондент.net

24 лютого ворог намагався поцілити наші позиції із мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, заборонених Мінськими домовленостями. Загалом режим припинення вогню порушили 5 разів. Втрат за поточну добу немає.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" було 3 обстріли: поблизу Мар'їнки – з ручного протитанкового гранатомету, а також з великокаліберного кулемету та стрілецької зброї; неподалік Пісків – з автоматичного станкового гранатомету та стрілецької зброї; в районі Талаківки – з міномету калібру 82 мм ворог випустив 10 мін, і вів вогонь з ручного протитанкового гранатомету, великокаліберного кулемету та стрілецької зброї, повідомляють у штабі ООС.

У районі угруповання "Північ" було 2 обстріли: поруч з Новотошківським – з міномету калібру 120 мм - 10 мін; у районі населеного пункту Шуми – з 82-мм міномету, ручного протитанкового гранатомету та великокаліберного кулемету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські найманці атакували позиції українських військових

24 лютого втрат серед військових, на щастя, не було. З початком доби російські найманці випустили 5 мін по зпозиціям в Талаківці.

За учорашній день російські посіпаки обстріляли наші позиції, порушивши режим тиші, 14 разів. Серед заборонених видів озброєння - артилерійські системи калібру 122 мм, міномети калібру 120 мм та 82 мм, гранатомети різних систем, БпЛА, озброєння БМП-2, великокаліберні кулемети та стрілецька зброя. Один раз з безпілотного літального апарату ворог скинув по нашим позиціям гранатометний постріл поблизу Талаківки.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили новини з передової за останню добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути