пʼятниця, 04 червня 2021 13:21

Потрібно випалити це - Кравчук сказав, як вирішити проблему Донбасу

Потрібно випалити це - Кравчук сказав, як вирішити проблему Донбасу
Леонід Кравчук озучив думку, як вирішити проблему Донбасу. Фото: apostrophe.ua

Україна повинна об'єднати політичні сили для розв'язання проблеми з Донбасом, замість гучних заяв у парламенті, які межують з держзрадою.

Таку думку висловив перший президент України, голова української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук в ефірі телеканалу "Україна 24".

"Якщо ми об'єднаємо політичні сили, якщо в парламенті буде єдність стосовно встановлення миру на Донбасі, і метою буде повернення всіх територій, думаю, не буде таких проблем і питань, які б ми не могли вирішити. А ми сьогодні як лебідь, рак і щука. У парламенті говорять необґрунтовані речі, які межують зі зрадою України", - сказав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернення одіозного "регіонала" Левченка: з'явилися нові подробиці

І для прикладу порівняв дії української опозиції з діями її польських колег.

"Наведу приклад. У Польщі є опозиція? Є. Але скажіть, будь ласка, польська опозиція їздить до Німеччини або України консультуватися, як будувати Польщу? А наші ОПЗЖ їдуть до Москви, зустрічаються з Путіним, він дає їм установки. Вони приїжджають і будують російську Україну або Україну з російськими методами управління. Потрібно випалити це з України. Випалити, і тоді, коли в нас не буде таких проблем, я думаю, всі питання вирішуватимуться швидко та організовано", - заявив Кравчук.

Глава МЗС Росії Сергій Лавров не погодився з пропозицією першого президента України та голови Тристоронньої контактної групи по Донбасу Леоніда Кравчука щодо перенесення місця проведення переговорів із Мінська.

Кравчук запропонував перенести місце проведення зустрічей ТКГ через затримання в Мінську Романа Протасевича та припинення авіасполучення України з Білоруссю.

Зараз ви читаєте новину «Потрібно випалити це - Кравчук сказав, як вирішити проблему Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути