четвер, 02 серпня 2018 17:08

Потрібна кров: у Київський госпіталь привезли поранених

Потрібна кров: у Київський госпіталь привезли поранених
У Київський військовий госпіталь привезли поранених / фото: Наталія Юсупова

До Києва прилетів новий борт з пораненими військовими.

Привезли бійців з ампутацією, лежачих, з важкими ранами, пише у Facebook волонтер Наталія Юсупова.

"Літо в самому розпалі і допомоги дуже мало, всі на морях. А на передовій продовжують гинути і отримувати поранення наші воїни. Ворог не дрімає, ситуація на війні не радує. Кожен день в госпіталях пораненим роблять складні операції і рятують життя, спасибі нашим докторам і медперсоналу. Ми і є держава, і кожен може допомогти, наші воїни захищають нас із вами і нашу землю. Допомагайте, хто чим може", - пише волонтер.

Потрібна кров, здати можна в Центрі крові на території госпіталю. Приймають з понеділка по четвер з 9 до 12 ранку. Адреса - Київ, вул. Госпітальна, 18, метро Печерська. При собі треба мати паспорт.

Інші потреби - це пелюшки під рани, кава, чай, цукор, ковбаса, сир, соки, йогурти, вода, печиво, фрукти, овочі.

З одягу - футболки, шорти, труси.

З ліків - дексалгін і кетанов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пам'ятаємо: імена всіх героїв, які загинули на Донбасі у липні

"Волонтерів можна завжди знайти у відділенні травми, на складах ми не сидимо, купуємо й забезпечуємо поранених усім необхідним. Звертатися можна за тел. 0(67) 309 88 99, і вас просять телефонувати по суті, на розмови часу немає. Заздалегідь дякую за розуміння. Карта для допомоги 4176 4900 0009 0459, Ветвицька Наталя, Приват", - додає Юсупова.

За чотири роки війни на Донбасі майже 14 тис. військових санітарних втрат. З них 586 – вчинили суїцид. Про це під час засідання комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності заявив головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

Зараз ви читаєте новину «Потрібна кров: у Київський госпіталь привезли поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути