Ексклюзиви
четвер, 22 лютого 2018 10:09

Поранені та загиблий: розповіли подробиці про втрати в АТО

Поранені та загиблий: розповіли подробиці про втрати в АТО
Українських бійців терористи обстріляли на Луганському напрямку. Фото презентаційне

21 лютого 2018 року бойовики обстріляли позиції ЗСУ на Луганському напрямку, один український військовослужбовець загинув і троє отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"На Луганському напрямку противник застосував 122-мм артилерію, міномети різних калібрів і озброєння БМП по наших опорних пунктах поблизу Троїцького. З мінометів калібру 82 мм окупанти вели вогонь біля Кримського, Новоалександрівки і Катеринівки. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї загарбники обстрілювали захисників Луганського, Залізного і Новолуганського, а захисників Майорська - з зенітної установки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали досі невідоме відео боїв за Дебальцеве

Унаслідок ворожого вогню троє українських захисників було поранено, ще один отримав бойове травмування. У результаті необережного поводження зі зброєю загинув один військовослужбовець.

20 лютого бойовики 15 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. В результаті загинув один український військовослужбовець, п'ятеро воїнів зазнали поранень, ще два наших оборонці отримали бойове травмування.

Зараз ви читаєте новину «Поранені та загиблий: розповіли подробиці про втрати в АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути