середа, 21 лютого 2018 07:42

15 обстрілів у зоні АТО принесли великі втрати серед українців

15 обстрілів у зоні АТО принесли великі втрати серед українців
Доба в АТО: 15 обстрілів, бойовики гатять із мінометів Фото: uacrisis

За минулу добу бойовики 15 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. В результаті загинув один український військовослужбовець, п'ятеро воїнів зазнали поранень, ще два наших оборонці отримали бойове травмування.

На луганському напрямку ворог активізувався довкола Троїцького, де декілька годин вів вогонь з артилерійських установок калібру 122 та 100-мм, мінометів, озброєння БМП, зенітної установки і гранатометів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У бій ідуть одні мужики" - підлітки специфічно бачать ЛНР – фото

Неподалік Кримського і Світлодарська незаконні збройні формування застосували міномети 82-го калібру та стрілецьку зброю, а оборонців Катеринівки – обстрілювали з протитанкового ракетного комплексу і гранатометів, передає прес-центр штабу АТО.

На донецькому напрямку епіцентром вогневої напруги стала приморська ділянка нашої оборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від "крутого Джокера" до жебрака: ЗМІ оприлюднили історію російського терориста з ДНР

Тут ворог застосував 120-мм міномети поблизу населених пунктів Лебединське і Ломакіне. Також з мінометів, але калібру 82-мм, озброєння БМП та великокаліберних кулеметів загарбники обстрілювали наші опорні пункти біля Пісків, а у передмісті Авдіївки – вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів.

Незаконно обраний депутат російської Держуми від Севастополя Дмитро Бєлік вважає, що закон про деокупацію Донбаса розв'яже руки українським військовим. У своєму коментарі Russia Today Бєлік заявив, що закон скасовує Мінські домовленості і дозволить ЗСУ "вирішити" питання ЛДНР.

Зараз ви читаєте новину «15 обстрілів у зоні АТО принесли великі втрати серед українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути