понеділок, 02 липня 2018 08:46

Поодинокі вагони іржавіють на рейках: показали, до чого бойовики довели залізничне депо Донецька

Поодинокі вагони іржавіють на рейках: показали, до чого бойовики довели залізничне депо Донецька
Залізничне депо в окупованому бойовиками Донецьку перетворилося на руїну. Фото - Depo.Донбас

Залізничне депо в окупованому бойовиками Донецьку перетворилося на руїну. Відео звідти опублікував один із пропагандистських каналів окупантів.

Як видно на кадрах, будівля депо порожня з розтрощеним дахом і дірявими стінами – там гуляє вітер. Все обладнання давно розграбоване. Поодинокі закинуті вагони, які окупанти ще не порізали на брухт, іржавіють на рейках.

Донецька залізниця, що до окупації мала експлуатаційну довжину 2927,6 км (13% загальної довжини залізничної мережі України) та на яку припадало 47% навантаження і 36% розвантаження від усіх залізниць України, нині на окупованій частині Донбасу перебуває в повному занепаді.

Окупанти ДНР і ЛНР час від часу заявляють про запровадження якихось одиничних приміських поїздів. Насправді всі заяви про "відродження" залізниці лише слова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти не ремонтують: показали розбитий міст поблизу Донецька

Більше 60% жителів так званої ДНР незадоволені рівнем свого життя. В анонімному опитуванні проголосували 800 жителів окупованій території. Майже 62% з яких зізналися, що за останні чотири роки "нічого в кращу сторону не змінилося".

Зараз ви читаєте новину «Поодинокі вагони іржавіють на рейках: показали, до чого бойовики довели залізничне депо Донецька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути