пʼятниця, 23 листопада 2018 18:30

Показали, які безпілотники розробляють на "Антонові"

З'явилася відеопрезентація від Державного підприємства "Антонов", в якій детально показується, які безпілотні літальні апарати там збираються створити в перспективі.

Відео – "БАК розробки ДП "Антонов". Від концепції до повного функціонального комплекс", оприлюднили в мережі, повідомляє Defense Express.

В планах держпідприємства розробка трьох літальних апаратів: "Горлиця", "Стратегічний БАК" та "Мішеневий комплекс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна показала свою продукцію на авіасалоні в Китаї

Багатофункціональний тактичний безпілотний авіаційний комплекс "Горлиця" вже проходить випробування.

Автор: ДП Антонов
  БПЛА "Горлиця"
БПЛА "Горлиця"

Призначенням "Стратегічного безпілотного авіаційного комплексу", який нещодавно почали розробляти на підприємстві, є всепогодні розвідка, спостереження та виконання атаки наземних цілей.

Автор: ДП Антонов
  Стратегічний БПЛА
Стратегічний БПЛА

"Мішеневий комплекс" є імітацією малорозмірних та повно розмірних високоманеврових цілей типу "літак", "вертоліт", "крилата ракета" та "БПЛА".

Автор: ДП Антонов
  Мішеневий комплекс
Мішеневий комплекс

Роботи над вітчизняними комплексами будуть проводитися спільно з ДП "Івченко-Прогресс" - розробка двигунів, КБ "Луч" - створення ударних видів озброєння, НІІ РТВ - створення обладнання телеметричної радіолінії та радіолінії передачі даних, ТОВ "Телекарт-Прилад" - створення наземних станцій управління та ПрАТ "НДІ лазерних технологій".

Польоти строєм, проходи суден військової авіації, показові стрибки парашутистів з прапорами. Все це - 5-й щорічній фестиваль KharkivAVIAfest, що пройшов минулими вихідними у Харкові. Серед унікальних моделей фестивалю - легкий багатоцільовий літак АН-2-100.

Зараз ви читаєте новину «Показали, які безпілотники розробляють на "Антонові"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути