середа, 10 червня 2020 12:21

Показали величезні черги на щойно відкритих пунктах пропуску на Донбасі

Показали величезні черги на щойно відкритих пунктах пропуску на Донбасі
Щойно відкритий КПВВ на Донбасі. Фото: скриншот із відео

Об 11:00 10 червня поновили пропуск через лінію розмежування в КПВВ "Мар'їнка" та "Станиця Луганська".

Як повідомляє Держприкордонслужба, охочі перетнути лінію розмежування в бік тимчасово окупованої території почали збиратися біля КПВВ близько 6-ї години.

Станом на 8:30, біля "Станиці Луганської" зібралися 45 осіб, біля "Мар'їнки" — 55 транспортних засобів та близько 90 осіб. Серед них — діти та літні люди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На окупованих територіях зник мобільний зв'язок з Україною

"Не виключено, що бойовики відмовлятимуть у пропуску особам, які перетинатимуть лінію розмежування з боку підконтрольної українській владі території. Щоб не виникало скупчень осіб та транспорту у так званій сірій зоні, пропуск осіб сьогодні здійснюватиметься поступово", — сказано в повідомленні.

У ДПСУ нагадали, що у КПВВ "Станиця Луганська" та "Мар'їнка" пропуск здійснюватимуть щоденно, з 11:00 до 14:00. За пів години до завершення зазначеного часу допуск громадян на територію КПВВ для перетину лінії розмежування буде суттєво обмежено.

Пріоритет надаватиметься особам, які переходять із причин соціально-гуманітарного характеру у разі наявності підтверджувальних документів, та тим, хто переходить для складання зовнішнього незалежного оцінювання.

Раніше стало відомо, що бойовики так званої ЛНР відмовилися пропускати людей через контрольний пункт в'їзду-виїзду в Станиці Луганській з 10 червня.

Зараз ви читаєте новину «Показали величезні черги на щойно відкритих пунктах пропуску на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути