Ексклюзиви
понеділок, 11 квітня 2022 18:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Показали кадри зруйнованого окупантами драмтеатру в Маріуполі

Показали кадри зруйнованого окупантами драмтеатру в Маріуполі
Опублікували відео з дрону, в якому видно зруйнований росіянами драматичний театр у Маріуполі Донецької області. Фото: скріншот з відео

Опублікували відео з дрону, в якому видно зруйнований росіянами драматичний театр у Маріуполі Донецької області.

16 березня російські загарбники скинули бомбу в центрі міста. Ворог знищив драмтеатр, в якому від обстрілів ховалися сотні людей. Американський канал CBS News показав кадри зруйнованої будівлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наші воїни проявили дива військової майстерності" - показали відео про битву за Мощун

"Очевидці розповідають, що вижили ті, хто був у підвалі і в передній частині театру. Люди у концертній залі, у гримерках, у приміщеннях за залою, а також на вулиці, на польовій кухні - загинули", - йдеться в повідомленні.

Бомбу на драматичний театр Маріуполя окупанти скинули з літака 16 березня - попри те, що біля будівлі було великими літерами виведено слово "Діти". В середині від обстрілів ховалися до 1,5 тис. людей, переважно жінок та дітей. Повідомлялося, що на момент удару більшість людей були у бомбосховищі, яке витримало удар з повітря.

Зараз ви читаєте новину «Показали кадри зруйнованого окупантами драмтеатру в Маріуполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути