вівторок, 14 березня 2017 07:55

Почав діяти новий порядок переміщення товарів через лінію розмежування в зоні АТО

Порядок переміщення товарів через лінію розмежування в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі набув чинності.

Відповідно до затвердженого урядом порядку переміщення товарів, через лінію розмежування дозволяється перевозити у складі гуманітарного конвою продукти харчування і лікарських препаратів, товари і продукцію металургійної, гірничозбагачувальної, вуглевидобувної галузей і об'єктів критичної інфраструктури.

Створять гуманітарні майданчики, на яких формуватимуть вантажі для відправки гуманітарної допомоги на тимчасово окуповану територію, а також гуманітарно-логістичних центрів, де буде здійснюватися дрібна і дрібнооптова торгівля продуктами харчування, засобами особистої гігієни, одягом, взуттям або побутовою хімією.

 

Про це повідомляє УНН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прихильники блокади Донбасу запалили шини під СБУ

Новий порядок Кабмін затвердив 1 березня. Він був опублікований 4 березня і повинен був вступити в силу через 10 днів, тобто сьогодні, 14 березня.

Нагадаємо, в Україні через торгову блокаду Донбасу з 17 лютого введений надзвичайний режим в енергетиці, який діятиме місяць.

Зараз ви читаєте новину «Почав діяти новий порядок переміщення товарів через лінію розмежування в зоні АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути