неділя, 14 квітня 2019 18:23

Почав боротьбу взимку 2013-го - загинув старший сержант Ігор Ігнатенко

Почав боротьбу взимку 2013-го - загинув старший сержант Ігор Ігнатенко
На Донбасі загинув Ігор Ігнатенко. Фото: Facebook

12 квітня під час ворожого обстрілу загинув старший сержант Ігор Павлович Ігнатенко на псевдо "Цум".

Він народився 17 листопада 1963 року у місті Василівка Запорізької області, повідомляє 93-тя ОМБр "Холодний Яр" на Facebook.

"Сивочолий, високий і кремезний, чоловік боровся за нашу гідність кривавої зими 2013. Через свій поважний вік побратими-"майданівці" кликали Ігоря Павловича просто і шанобливо — Батя. Після втечи президента-зрадника та падіння його режиму для Цума боротьба не закінчилась. Тільки тепер вже ворог прийшов з-за російського кордону", - йдеться у повідомленні.

Ігор Ігнатенко воював у добровольчому батальйоні "Донбас", потім був бійцем 56-ї окремої мотопіхотної бригади, у червні 2018 року став до 93-ї ОМБр "Холодний Яр". Пройшов через Піски, Станицю Луганську, Гранітне, Авдіївку та шахту Бутівку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мріяв про сім'ю, гарно співав: на загиблого снайпера полювали бойовики

"Друг Цум сповна підтвердив репутацію відважних запорізьких козаків. Відрізнявся скромністю, чуйністю, відвагою та впертістю. А загалом Батя був простим і спокійним чолов'ягою", - згадують його побратими.

Без батька та чоловіка лишились дружина та двоє дорослих синів.

На Донбасі під час виконання бойового завдання загинув боєць 79-ї бригади 29-річний Роман Чибінєєв. Військовий потрапив під ворожий обстріл та зазнав численних поранень, несумісних з життям.

Зараз ви читаєте новину «Почав боротьбу взимку 2013-го - загинув старший сержант Ігор Ігнатенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути