Ексклюзиви
середа, 10 жовтня 2018 10:57

Почали готуватися: розповіли про плани терористів

Почали готуватися: розповіли про плани терористів
Бойовики чекають на військові навчання командирів із Росії. Фото: Єдність

Терористи ДНР і ЛНР готуються до військових навчань.

На них прибудуть кадровики з Росії, повідомляє голова Інституту військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук у Facebook.

"Противник щодня проводить тренування зі своїми черговими артилерійськими розрахунками, відпрацьовуючи питання їхнього розгортання на вогневих позиціях і підготування до нанесення вогневого удару по Об'єднаним силам. На найбільш небезпечних напрямках вогневі засоби противника знаходяться на бойових позиціях постійно в готовності до негайного застосування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики на Донбасі воюють по-новому

У рамках єдиного плану системи оперативної та бойової підготовки Південного Військового округу ЗС РФ у штабах 1 і 2 АК окупаційних військ готуються до проведення в середині жовтня спільного командно-штабного навчання із залученням до нього так званих "Військових комісаріатів ДНР і ЛНР", всіх так званих "Силових структур ДНР і ЛНР", а також представників російської окупаційної адміністрації", - повідомив Тимчук.

Тим часом українські військові 9 жовтня теж провели військові навчання – готувалися відбивати атаку ворожого десанту на берегах Азовського моря.

Зараз ви читаєте новину «Почали готуватися: розповіли про плани терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути