четвер, 22 червня 2017 12:49

Після п'яного дебошу бойовики потрапили до реанімації

Після п'яного дебошу бойовики потрапили до реанімації
Бойовики влаштували "армейское ралли" на військових автомобілях

Зросла кількість випадків ухилення від участі в бойових діях військових російських окупаційних військ, яких призвали з місцевих жителів.

Про це інформує Головне управління розвідки Міноборони.

"Серед військовослужбовців, які перебувають на передових позиціях, ширяться чутки щодо проведення наступальних дій сил АТО. Чутки призводять до посилення панічних настроїв. Водночас морально-психологічний стан особового складу залишається низький через відсутність мотивації, зневажливе ставлення з боку російських військовослужбовців. Ті перебувають на керівних посадах з незадовільним фінансовим і матеріальним забезпеченням. Це призводить до систематичного зловживання спиртними напоями та самовільного залишення бойових позицій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи обстріляли житлові квартали

21 червня п'яні військові розвідувального підрозділу самовільно залишили передові позиції. Прибули до підрозділу з'ясовувати причини ротації. Унаслідок сутички між прибулими та добовим нарядом двох найманців із важкими травмами відправили до реанімації місцевої лікарні.

Також комендатура затримала військовослужбовців, які в стані алкогольного сп'яніння влаштували "армійські перегони" у військових автомобілях в Алчевську", - йдеться у повідомленні.

За минулу добу окупанти 35 разів відкривали вогонь, обстрілюючи позиції Збройних сил України у зоні проведення антитерористичної операції.
Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець ЗС України поранений, ще один воїн - травмований.

Зараз ви читаєте новину «Після п'яного дебошу бойовики потрапили до реанімації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути