субота, 25 червня 2022 12:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Підлітки "сколочують" банди і мародерять у Маріуполі

Маріуполь Донецької області перетворюється на "зону бандитизму" за сприяння російських окупантів.

Найвищий рівень формування банд, за словами радника мера Петра Андрющенка, серед підлітків. Неповнолітні зловмисники "сколочують" банди і мародерять: грабують літніх людей, відбираючи в них пенсії. Про це повідомив радник міського голови в Telegram.

"Колаборанти розводять руками, поліцейські-зрадники не втручаються. Усі в курсі, що за підігріванням таких процесів стоять кадировці та дагестанці, які оселились навколо Маріуполя", – зазначив Андрющенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Там всі перли, що могли" – терористи зізнаються, як з командирами масово мародерствують в Україні

Водночас окупаційна адміністрація продовжує "кришувати" й відкривати пункти, в яких можна перевести гривні з банківських карток у готівку.

"Міняли" беруть до 30% маржи або обмінюють по курсу 1,5 рубля за гривню попри офіційний 2:1. Навіть при такому офіційному пограбуванні накопичень, до "обналів" величезні черги. У людей немає вибору на тлі гуманітарної кризи. Іноді це єдиний шлях придбати їжу та воду. Всі, хто пов'язаний з владою окупантів, продовжують наживатись на маріупольцях", - пояснив радник мера.

Автор: t.me/andriyshTime
  Окупаційна адміністрація Маріуполя продовжує "кришувати" й відкривати пункти, в яких можна перевести гривні з банківських карток у готівку. Черги туди великі
Окупаційна адміністрація Маріуполя продовжує "кришувати" й відкривати пункти, в яких можна перевести гривні з банківських карток у готівку. Черги туди великі

У місті залишаються приблизно 150-170 тис. людей. Мешканці п'ють воду з каналізації. У місті поширюється холера, грабують пенсіонерів.

У травні журналісти повідомляли про четверте місце масового поховання вбитих окупантами мешканців.

Російські війська вбили понад 22 тис. маріупольців, що вдвічі більше, ніж убили німецькі нацисти за два роки під час Другої світової війни.

Окупанти проводять у тимчасово захопленому Маріуполі "перепис населення" і пропонують "послуги" з поховання за 10 тис. грн. Під час "перепису" у людей вимагають документи, що посвідчують особу, а також відбитки пальців.

Зараз ви читаєте новину «Підлітки "сколочують" банди і мародерять у Маріуполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути