середа, 09 жовтня 2019 08:55

Підірвався на міні: у Дніпрі рятують важкопораненого бійця

Підірвався на міні: у Дніпрі рятують важкопораненого бійця
До Дніпра із зони ООС вертольотом евакуювали бійця з мінно-вибуховою травмою. Фото - Патріоти України

8 жовтня до Дніпра із зони ООС евакуювали бійця з мінно-вибуховою травмою.

Захисника доставили до лікарні ім. Мечникова на військовому вертольоті о 23:45. Про це повідомила радниця голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Тетяна Губа у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За тиждень окупанти вбили трьох воїнів

"Поранений у тяжкому стані на апараті штучної вентиляції легенів. Його доставили до лікарні Мечникова. Залучений лікар із обласної офтальмології. Олександр Толубаєв і професор-офтальмолог Валерій Серюк спілкувалися з головним хірургом ООС. Супровід польоту забезпечили військові медики нашого госпіталю", – написала Губа.

Особливу подяку за політ у складних умовах радниця висловила вертолітникам. Також вона подякувала лікарям, які надали першу допомогу та стабілізували стан бійця у військовому госпіталі.

1 жовтня президент Володимир Зеленський заявив про досягнення на зустрічі Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі домовленості про початок розведення військ у Петровському та Золотому. Проте противник навмисне обстрілює позиції українських військових, у тому числі ділянки розведення військ із гранатометів різних систем.

Зараз ви читаєте новину «Підірвався на міні: у Дніпрі рятують важкопораненого бійця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути