пʼятниця, 03 червня 2022 16:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Під Сіверськодонецьком ЗСУ розгромили окупантів і відбили два села - ворог зазнав втрат

На Сіверськодонецькому напрямку українські захисники змусили російських загарбників відступити від двох населених пунктів.

ЗСУ не дали захопити села Метьолкіне й Білогорівку. Про це під час брифінгу 3 червня повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, передає Gazeta.ua.

"Ворог зазнав втрат і відійшов. Станом на ранок противник за підтримки авіації штурмує житлові квартали центральної частини Сіверськодонецька. І також зазнає втрат. Активні бої тривають", - зазначив він.

Автор: Скріншот
  ЗСУ відкинули ворог з двох сіл поблизу Сіверськодонецька
ЗСУ відкинули ворог з двох сіл поблизу Сіверськодонецька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни накрили Луганщину з авіації: яка ситуація в Сіверськодонецьку

За словами Мотузяника, на Бахмутському напрямку наші воїни запобігають спробам противника відтіснити українські війська із займаних позицій і створити умови для подальшого наступу.

Російській армії вдалося просунутися вглиб Сіверськодонецька й вони контролюють більшу частину міста. Ситуація залишається напруженою.

Водночас українські військові продовжують тримати позиції та вибивають на деяких вулицях противника, розповів голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Зараз ви читаєте новину «Під Сіверськодонецьком ЗСУ розгромили окупантів і відбили два села - ворог зазнав втрат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути