Ексклюзиви
четвер, 23 травня 2019 16:30

Паспорти РФ першочергово отримують ті, кому вже нічого втрачати - Тимчук
6

Так звана "паспортизація" у РФ триває. Документи здебільшого отримують "держслужбовці першого ешелону" і бойовики, яким вже нічого втрачати і вони про всяк випадок готують шляхи відходу в Росію. Аби їм було зручно, створюють навіть окремі черги як на отримання паспортів РФ, так і ЛНР чи ДНР, хто ще не має.

Про це пише координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук у Facebook.

Фактично за місяць до Ростова-на-Дону з ЛНР і ДНР відправили трохи більше 500 повністю сформованих пакетів документів бойовиків і "держслужбовців" (паспорт України, паспорт так званих ЛНР чи ДНР, переклади копій документів з української).

"Є охочі з інших верств населення, але їхні документи поки що приймають не надто активно. У середовищі пенсіонерів ажіотаж потроху зникає, відколи вони зрозуміли, що російську пенсію їм платити не будуть, а українську втрачати вони не хочуть", - пише Тимчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Паспорти у ДНР і ЛНР: Росія вкотре ошукала своїх прихильників

І додає, що "поки формуються списки шукачів "щастя в русском мире", ми продовжуємо потроху радувати тих із них, хто вже подав свої документи на паспорт РФ".

Отже, сьогодні у номінації "найхитріші та найзухваліші":

- т.зв. "глава МЗС ДНР" Наталія Никонорова:

 
 

- т.зв. "начальник відділу зовнішньополітичних зв'язків і протоколу МЗС ДНР" Ірина Белякова:

 
 

- т.зв. "заступник начальника установи - начальник відділу інтендантського та комунально-побутового забезпечення Луганської установи виконання покарань управління виконання покарань МВС ЛНР" Вілен Муромцев:

 
 
Європейський Союз хоче заборонити в'їзд на свою територію громадянам України, які отримали паспорт Російської Федерації за спрощеною процедурою.
"Вони доручили Комісії вивчити можливість заборони на в'їзд до ЄС громадянам із цими паспортами".
Зараз ви читаєте новину «Паспорти РФ першочергово отримують ті, кому вже нічого втрачати - Тимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути