неділя, 11 жовтня 2020 09:29

Окупанти знову порушили тишу

Окупанти знову порушили тишу
По всій лінії розмежування спостерігається тиша. Фото: facebook/pressjfo.news

Окупанти один раз порушили режим припинення вогню впродовж минулої доби - 10-го жовтня.

"Поблизу Водяного противник здійснив один неприцільний постріл з підствольного гранатомета. Ворожий постріл не становив загрози життю та здоров'ю наших військовослужбовців, тому вогонь у відповідь вони не відкривали," - повідомляє штаб ООС.

Бойових втрат і поранень серед українських воїнів немає. Від початку поточної доби у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі згоріли 11 людей

Також військовослужбовці Збройних Сил та пожежні ДСНС ліквідували пожежі поблизу Новоолександрівки, Майорська та Катеринівки. Окрім того, локалізовано осередки загорань неподалік Болотеного.

На Донбасі впродовж доби 8 жовтня російські окупанти 3 рази порушили режим припинення вогню в смугах відповідальності наших підрозділів. Біля Пісків ворог відкрив вогонь зі стрілецької зброї. А поблизу Опитного з ручного протитанкового гранатомета дистанційно замінував територію біля наших позицій.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти знову порушили тишу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути