Ексклюзиви
понеділок, 18 липня 2022 18:38

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти з втратами відійшли на Донбасі

Окупанти з втратами відійшли на Донбасі
На Авдіївському напрямку росіянам завдали втрат. Фото: eastnews.ua

На Авдіївському напрямку російські окупанти безуспішно намагалися покращити тактичне положення на напрямку Верхньоторецьке – Кам'янка.

Успіху не мали, зазнали втрат і відійшли. Про це йдеться у зведенні Генштабу.

На Волинському й Поліському напрямках без змін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог кидає сили на штурм трьох напрямків: у Генштабі розповіли подробиці

На Сіверському напрямку противник з повітря розвідує ситуацію в прикордонних районах Чернігівської та Сумської областей. З мінометів обстріляв Атинське Сумської області.

На Харківському напрямку російські окупанти намагаються не пропустити Збройні сили України до державного кордону.

Ворог обстріляв українські позиції в районах Харкова й населених пунктів Уди, Прудянка, Слатине, Борщова, Руські Тишки, Печеніги, Чугуїв і Леб'яже. З авіації били неподалік Прудянки, Рубіжного й Верхнього Салтова.

На Бахмутському напрямку росіяни вгатили в районах населених пунктів Новолуганське, Берестове, Білорогівка, Вершина, Виїмка, Суха Балка, Олександропіль і території Вуглегірської ТЕС.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському й Запорізькому напрямках тривають регулярні обстріли позицій українських військ по лінії зіткнення. Окупанти завдали авіаційних ударів поблизу Кам'янки, Щербаків та Малих Щербаків.

Російські окупанти зазнали значних втрат під час спроби покращити тактичне положення на напрямках Солодке – Водяне, Володимирівка – Водяне, Єгорівка – Павлівка в Донецькій області. По загарбниках вдарили українські воїни. Залишки ворожих сил відійшли. На Курахівському, Новопавлівському й Запорізькому напрямках ворог обстріляв околиці населених пунктів Новомихайлівка, Павлівка, Пречистівка, Новопіль, Мирне й Малі Щербаки.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти з втратами відійшли на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути