вівторок, 27 жовтня 2020 07:18

Окупанти тричі обстрілювали позиції наших воїнів

Окупанти тричі обстрілювали позиції наших воїнів
Українські воїни пильності не втрачають і готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

На Донбасі 26 жовтня, у районах відповідальності українських бригад зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Зі стрілецької зброї російсько-окупаційні війська вели вогонь неподалік Мар'їнки та Широкіного. А у передмісті Авдіївки ворог гатив із гранатометів різних систем, повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

"Провокативні постріли не становили небезпеки для життя українських захисників, тож наші воїни вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат і поранень серед особового складу Об'єднаних сил не було", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські воїни захопили бойовика ЛНР

Від початку поточної доби, 27 жовтня, у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

СММ ОБСЄ зафіксувала у період із вечора 23 до вечора 25 жовтня 49 порушень режиму припинення вогню на Донбасі. Зокрема 39 на Донеччині й 10 – у Луганській області.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти тричі обстрілювали позиції наших воїнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути