Ексклюзиви
понеділок, 02 вересня 2019 15:12

Окупанти продаватимуть майно на Донбасі через Росію

Окупанти продаватимуть майно на Донбасі через Росію
Також командування російських окупаційних військ посилює тиск на найманців, які ухиляються від оформлення документів на отримання паспортів РФ. Фото: з відкритих джерел

Російські окупанти зняли обмеження з продажу рухомого і нерухомого майна на окупованому Донбасі за документами, оформленими в Росії.

Про це, посилаючись на Головне управління розвідки Міністерства оборони України, повідомляє "Depo.Донбас".

"Російські окупаційні адміністрації, нібито в рамках "паспортизації" скасували обмеження щодо використання оформлених у Росії документів, у тому числі довіреностей на купівлю-продаж рухомого і нерухомого майна на тимчасово окупованій території у Донецькій і Луганській областях", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики окопуються поблизу мосту в Станиці Луганській

Зазначають, що командування російських окупаційних військ посилює тиск на військовослужбовців-найманців з'єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ, які ухиляються від оформлення документів на отримання паспортів РФ. Ухилянтам погрожують звільненням зі служби.

У Донецьку відкрили пам'ятник ліквідованому ватажку бойовиків Олександру Захарченку у повний зріст. Встановили його на місці поховання терориста на кладовищі "Донецьке море". Фото ватажка ДНР Басуріна біля пам'ятника у мережі підняли на сміх.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти продаватимуть майно на Донбасі через Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути