Ексклюзиви
понеділок, 02 вересня 2019 12:25

Бойовики окопуються поблизу мосту в Станиці Луганській

Бойовики окопуються поблизу мосту в Станиці Луганській
Біля мосту в Станиці Луганській українські військові знайшли 31 міну. Фото: https://dn.depo.ua

2 вересня українська сторона почала демонтувати останнє укріплення зі свого боку біля мосту в Станиці Луганській. І готова до початку робіт безпосередньо на зруйнованій ділянці мосту.

Натомість бойовики не тільки не розбирають свої, а й укріплюють те, що є, повідомляє прес-центр штабу ООС.

Одночасно з демонтажем укріплень на цій ділянці зіткнення підрозділи Об'єднаних сил обладнують опорні пункти. Військові наголошують, що в разі загострення ситуації на ділянці розведення №1 Об'єднані сили дадуть адекватну відповідь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики блокують ремонт мосту в Станиці Луганській

Про те, що розмінування мосту у Станиці Луганській почнеться 1 серпня, домовилися у Мінську. Під час розмінування ділянки українські військові знайшли 31 міну.

21 вересня 2016-го учасники Тристоронньої контактної групи у Мінську підписали рамковий документ про розведення сил і засобів на Донбасі на трьох ділянках фронту – у районі населених пунктів Золоте, Станиця Луганська та на ділянці Петрівське-Богданівка, якщо там протягом певного періоду не буде обстрілів. Відповідно до угоди, українська армія та бойовики у районі КПВВ мають відійти від займаних позицій на 1 км углиб.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики окопуються поблизу мосту в Станиці Луганській». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути