вівторок, 21 липня 2020 17:42

Окупанти познущалися над тілом військового медика

Окупанти познущалися над тілом військового медика
Відзняті знімки переданого окупантами тіла були жахливі. Їх не можна публікувати.

Російські окупанти на Донбасі здійснили наругу над тілом військового медика, який загинув біля Зайцевого і тіло якого було передано пізніше українській стороні.

Про це свідчать наявні в Укрінформу фотографії. Відзняті знімки переданого окупантами тіла були жахливі. Їх не можна публікувати.

Із незрозумілих причин воно було розпороте від тазу до шиї, після чого грубо зшито. Також тіло не зберігалося у морзі, через що було покрите великими трупними плямами. Раніше на контрольованих окупантами інформаційних ресурсах також викладалося відео, як у голові трупа медика стирчить ніж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МЗС про вбивство медика на Донбасі: Відповідь буде максимально жорсткою

21 липня на підконтрольну уряду України територію було передано тіло третього українського захисника, який був поранений під час обстрілу евакуаційної групи під Зайцевим 13 липня.

13 липня збройні формування Російської Федерації 18 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені Мінськими домовленостями міномети. Група евакуації в білих касках із розпізнавальними знаками не встигла дійти до тіла полеглого декілька метрів. Противник почав обстріл з гранатометів і кулеметів. Військовий медик загинув, одного військовослужбовця поранено, а ще один – отримав бойове травмування. Загинув військовослужбовець, солдат Євген Олександрович Чумаченко, 1988 р. н., родом з Одеської області.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти познущалися над тілом військового медика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути