четвер, 02 вересня 2021 08:29

Окупанти посилили обстріли: є поранені

Окупанти посилили обстріли: є поранені
1 вересня окупанти 12 разів обстріляли ЗСУ. Фото: facebook.com/pressjfo.news

1 вересня окупанти 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Український воїн отримав осколкове поранення.

Захисника відвезли до лікарня. Стан його здоров'я - задовільний, звітують в ООС.

Так, в напрямку Золотого-4 Попаснянського району Луганщини російські найманці двічі відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру, протитанкових ракетних комплексів і станкових протитанкових гранатометів.

Біля Авдіївки Покровського району Донецької області противник застосовував ручні протитанкові гранатомети та міномети 82-го калібру.

Поблизу Новозванівки Попаснянського району збройні формування РФ вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Неподалік Золотого-3 Попаснянського району ворог двічі відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру, ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

У районі Причепилівки Новоайдарського району Луганської області та Невельського Ясинуватського району Донецької противник обстрілював українські позиції з автоматичних станкових гранатометів.

Поблизу Широкиного Маріупольського району Донецької області російські найманці вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ТКГ вимагають терміново припинити обстріл Донбасу

У напрямку селища Піски Ясинуватського району ворог застосовував ручні протитанкові та автоматичні станкові гранатомети і стрілецьку зброю.

Біля Новолуганського Бахмутського району Донеччини збройні формування РФ вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів.

Сьогодні зранку бойовики двічі обстріляли наші позиції неподалік Золотого-3. Цілили зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Ще один український військовий отримав осколкове поранення. Зараз він у лікарні. Його стан - задовільний.

У серпні 2021 року на Донбасі загинуло дев'ять українських бійців - найбільше за останні два роки, коли було оголошене всеосяжне перемир'я у зоні Операції об'єднаних сил. Поранення отримало 28 бійців.

Проросійські бойовики жодного дня не припиняли стріляти. Кілька разів відкривали вогонь по тилових позиціях українських військ. Найбільший обстріл відбувся 28 серпня, коли артилерією вдарили по привокзальному району в Авдіївці на Донеччині. Частково згоріла база батальйону, який розташовувався там.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти посилили обстріли: є поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути