Ексклюзиви
вівторок, 19 травня 2020 07:38

Окупанти порушили режим тиші 11 разів. Один бойовик вирушив на той світ

Окупанти порушили режим тиші 11 разів. Один бойовик вирушив на той світ
18 травня наші воїни знищили одного російського окупанта Фото: facebook.com/54ombr/

Збройні формування РФ за попередню добу 11 разів порушили режим тиші. Противник припинив обстріли після адекватної відповіді наших підрозділів.

В районі відповідальності угруповання "Схід" біля Богданівки противник застосував міномети 82-го калібру та великокаліберні кулемети. Неподалік Тарамчука, Красногорівки та Широкиного ворог вів вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, повідомили у штабі ООС.

В районі відповідальності угруповання "Північ" поруч з Новотошківським збройні формування РФ використовували 82 мм міномети та станкові гранатомети. По околицях Новолуганського та тричі біля Луганського російські найманці відкривали вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Поруч з Південним окупанти застосовували підствольні гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, а неподалік Новоолександрівки – автоматичні станкові гранатомети.

На щастя, обійшлося без втрат наших захисників.

18 травня наші воїни знищили одного російського окупанта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попередня доба на Донбасі минула без втрат

Ситуація залишається контрольованою.

З початку доби бойовики чотири рази обстріляли українські позиції, внаслідок чого поранення отримав один військовослужбовець.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти порушили режим тиші 11 разів. Один бойовик вирушив на той світ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути