Ексклюзиви
середа, 16 червня 2021 08:47

Окупанти підглядали за ЗСУ із безпілотника. Українці відреагували

Окупанти підглядали за ЗСУ із безпілотника. Українці відреагували
На атаку противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Минулої доби, 15 червня, збройні російські формування 6 разів порушили режим тиші на Донбасі. Цілили із станкових протитанкових, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Також застосовували протитанковий ракетний комплекс.

Під обстріли потрапили населені пункти Новгородське, Південне, Невельське, Новотошківське та Піски. На атаку противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь, повідомляють в ООС.

Крім того, на Луганщині зафіксували проліт ворожого безпілотника типу "Орлан-3М" із перетином лінії розмежування. БПЛА противника вчасно подавили засобами РЕБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі підірвалися двоє військових

Сьогодні зранку бойовики уже двічі порушити режим припинення вогню. Поблизу Авдіївки цілили з автоматичних станкових гранатометів. Неподалік Зайцевого застосували міномети 82-го калібру.

Бойових втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Ватажки ОРДЛО та російські ЗМІ розповсюджують чергові фейки про українських військових. Нібито Україна провела диверсію в районі населеного пункту Голубівське і вбила п'ятьох бойовиків на окупованій території.

За інформацією розвідки, їх усіх вбив російський найманець під час пиятики, а потім застрелився сам.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти підглядали за ЗСУ із безпілотника. Українці відреагували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути