Ексклюзиви
середа, 02 червня 2021 08:03

Окупанти обстріляли ЗСУ. Українці потужно відповіли

Окупанти обстріляли ЗСУ. Українці потужно відповіли
Українські військовослужбовці контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Протягом минулої доби, 1 червня, зафіксували п'ять порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Поблизу Катеринівки ворог використав гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, повідомили у штабі ООС. Бойових втрат серед українських захисників немає.

"Біля Новгородського окупанти тричі відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру, великокаліберних кулеметів і станкових протитанкових гранатометів. А неподалік Пісків противник у напрямку позицій наших захисників вів вогонь зі стрілецької зброї. На обстріли противника наші військові відкривали вогонь у відповідь", - йдеться у повідомленні.

Станом на ранок, 2 червня, порушень режиму припинення вогню не фіксували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час режиму тиші загинули 38 українських військових, ще 115 - поранені

На полігоні Широкий Лан тривають заводські вогневі випробування 155-мм української колісної самохідної гаубиці "Богдана". ЗСУ показали, як нищитимуть ворога.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти обстріляли ЗСУ. Українці потужно відповіли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути