неділя, 04 квітня 2021 09:01

Окупанти нарощують обстріли, в хід ідуть міномети і протитанкові гранатомети

Окупанти нарощують обстріли, в хід ідуть міномети і протитанкові гранатомети
Українські військовослужбовці дотримуються режиму припинення вогню. Фото: Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation/facebook

Протягом минулої доби, 3 квітня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню. Загинув один військовослужбовець.

Про це повідомляє ООС.

Противники здійснювали обстріли з великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем поблизу населених пунктів Авдіївка, Гнутово, Широкине та Водяне, що на Приазов'ї.

В районі оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік населеного пункту Піски, російські окупанти відкривали вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру, великокаліберних кулеметів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля українського кордону помітили російські гелікоптери

"Минулої доби, поблизу населеного пункту Шуми, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", відбувся підрив на невідомому мінно-вибуховому пристрої в наслідок якого, бойове травмування несумісне з життям отримав військовослужбовець Об'єднаних сил", - ідеться у повідомленні.

Станом на ранок, 4 квітня, з боку російсько-окупаційних військ порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Резніков назвав єдиний шлях врегулювання ситуації на Донбасі - впровадження санкцій проти Росії з боку світових країн.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти нарощують обстріли, в хід ідуть міномети і протитанкові гранатомети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути