пʼятниця, 02 квітня 2021 07:13

Резніков назвав єдиний шлях врегулювання ситуації на Донбасі

Резніков назвав єдиний шлях врегулювання ситуації на Донбасі
Єдиним варіантом врегулювання ситуації на Донбасі є впровадження санкцій проти РФ з боку світових країн. Фото: facebook.com/pg/mva.gov.ua

Є тільки один шлях врегулювати ситуацію на Донбасі – політико-дипломатичний.

То ж єдиним варіантом є впровадження санкцій проти Росії з боку світових країн. Про це заявив віце-прем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков в ефірі "Україна 24".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Резніков розповів про бачення уряду по відновленню Донбасу

"Це посилення режиму санкції зі сторони всіх країн: і європейських, і Сполучених Штатів, і Канади, і Австралії, і інших, які підтримують Україну і чітко підтверджують, що вони поважають наш суверенітет і територіальну цілісність. Щоб Російської Федерації ця війна перестала бути вигідною", – сказав Резніков.

Раніше Олексій Резніков заявив, що на розмінування окупованих районів Донецької та Луганської областей потрібно близько 25-30 років. Суму, необхідну на очистку Донбасу від вибухонебезпечних залишків, можна буде назвати після повернення територій.

Зараз ви читаєте новину «Резніков назвав єдиний шлях врегулювання ситуації на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути