Ексклюзиви
понеділок, 06 лютого 2023 16:39

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти намагаються оточити ЗСУ в Бахмуті: карта боїв

На сході України тривають запеклі бої відразу на декількох напрямках. Війська РФ намагаються повністю захопити Донецьку та Луганську області.

Найбільш тяжкі бої тривають на Бахмутському, Авдіївському та Лиманському напрямках. Окупанти хочуть прорвати оборону українських військ, повідомляє Міністерство оборони Великобританії в Twitter.

Загарбники посилюють штурми, аби оточити ЗСУ у Бахмуті, проте значних просувань ворога британські розвідники не фіксують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як торік не буде: Резніков розкрив нову тактику росіян

Також тривають локальні бої у Запорізькій області. Окупанти обстрілюють всю лінію фронту на сході та півдні України. Під удар потрапляють не лише позиції військових, але й цивільні.

Автор: twitter.com/DefenceHQ
  Британські розвідники опублікували нову карту боїв
Британські розвідники опублікували нову карту боїв

Росія піде у наступ у найближчі 10 днів. Ймовірним місцем наступу називають західну частину Луганської області в районі Кремінної та Лиману. Останні кілька тижнів загарбники акумулюють там підкріплення. В Луганській області вимкнули мобільний інтернет.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти намагаються оточити ЗСУ в Бахмуті: карта боїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути