вівторок, 14 червня 2022 11:44

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти на Донеччині намагалися здати на брухт свій комплекс ППО - розвідка

Окупанти на Донеччині намагалися здати на брухт свій комплекс ППО - розвідка
Окупанти намагалися здати на брухт комплектуючі до комплексу ППО. Фото: gur.gov.ua

На Донеччині окупанти намагалися здати на брухт комплектуючі до комплексу протиповітряної оборони.

Щоб не потрапити на передові позиції, командири однієї з батарей 933-го зенітно-ракетного полку окупаційних військ вирішили зробити свою техніку небоєздатною, повідомило 14 червня Головне управління розвідки.

"Загарбники познімали з бойових машин "Тор-М2У" блоки управління та вирішили продати їх у пункті приймання дорогоцінних металів. Проте росіян, як завжди, підвела жадібність. У пункті приймання брухту вони назвали занадто високу ціну та вступили в конфлікт із приймальницею, яка повідомила про "бізнесменів" у так зване МДБ ДНР", - ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни накрили Донеччину "Смерчами" і надзвуковими ракетами: є жертви

Тепер командування полку пояснює втрату електронних блоків нібито бойовими діями, а горе-бізнесмени продовжили службу в піхотних підрозділах на передовій.

Воєнна розвідка України оприлюднила список командного складу 933-го зенітно-ракетного полку 150-ї мотострілецької дивізії 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу, що діє на Донецькому напрямку.

У тимчасово захопленому окупантами Маріуполі Донецької області росіяни не змогли набрати на роботу в комунальні служби достатню кількість співробітників із зарплатою 10 тис. руб. на місяць. Тому ворог знизив об'єми так званої "гуманітарної допомоги", яка забезпечувала мінімальний об'єм продуктів для виживання. Окупаційна адміністрація пропонує людям іти у "волонтери". Анонсується, що головним їхнім завданням стане прибирання завалів на вулицях та поховання тіл у братських могилах. Як винагороду пропонують "доступ до їжі".

Зараз ви читаєте новину «Окупанти на Донеччині намагалися здати на брухт свій комплекс ППО - розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути