пʼятниця, 01 липня 2022 11:50

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти ходять в туалет у пакети, тому що їх обстрілюють ЗСУ – перехоплена розмова

Окупанти ходять в туалет у пакети, тому що їх обстрілюють ЗСУ – перехоплена розмова
Окупанти вживають алкогольні напої та ходять до туалету у пакети. Фото: East News

Російські загарбники знову скаржаться, що їх обстрілюють українські захисники на Донеччині.

Через це їхні командири ходять у туалет у пакети, адже не можуть вийти. Про це свідчить перехоплена розмова терориста зі своєю дружиною, яку опублікував на YouTube радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Він зізнався, що вже в обід вживав алкогольні напої, адже по-іншому переживати прильоти снарядів, які розриваються над головою, не може. Вони сплять у школі, а їхні засоби протиповітряної оборони не встигають збивати "подарунки" від Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Просто оточили і як дали п*зди" – терорист з ОРДО поскаржився, що ЗСУ їх розбили "в пух і прах" (18+)

"Командир полку у сусідньому селі стоїть. Він с*ре у пакет, адже вийти не може, тому що постійно стріляють", – розповів загарбник.

За його словами, 25 числа кожного місяця має відбуватися заміна, якщо знайдеться людина, яка замінить. Він наголосив, що поїхало 180 чеченців з Урус-Мартана, однак повернулися назад лише 60 осіб.

Інші 120 відмовилися воювати проти України.

Російські загарбники платять по $20 тис. хабаря, щоб утекти з війни. Саме стільки коштують документи про "демобілізацію" окупанта й повернення додому. Про це свідчить чергова телефонна розмова росіян.

Батько-терорист, якого мобілізували в ОРДО, говорить сину, що намагається "вийти на тих", хто б допоміг їм обом "демобілізуватися". Зізнався, що навіть не пошкодує продати автівку заради цього.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти ходять в туалет у пакети, тому що їх обстрілюють ЗСУ – перехоплена розмова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути