неділя, 11 липня 2021 10:23

Окупанти гатять з протитанкових гранатометів

Окупанти гатять з протитанкових гранатометів
Протягом 10 липня окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Гатили з протитанкових і автоматичних станкових гранатометів. ФОТО: facebook.com/otueast

Протягом 10 липня окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Бойових втрат серед українських військових немає.

Про це повідомляють у зведенні штабу Операції об'єднаних сил.

"Поблизу Миронівського окупанти застосовували артилерійські системи калібру 122-мм. Неподалік населеного пункту Водяне, що біля Донецька, противник відкривав вогонь з мінометів 120-го калібру. Біля Водяного, що на Приазов'ї, ворог двічі здійснював обстріли з артилерійських систем калібру 122-мм і гранатометів різних систем. Неподалік Широкиного російські найманці обстрілювали українські позиції з мінометів 82-го калібру. У напрямку Світлодарська ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібрів, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів. У районі населеного пункту Піски збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших захисників з мінометів 82-го калібру. Неподалік Золотого-4 противник застосовував протитанковий ракетний комплекс",- йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія знищує українську ідентичність на Донбасі - розвідка України

Крім того, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 3 прольоти ворожих БПЛА з перетином лінії розмежування.

На обстріли противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

Станом на 7 годину ранку, 11 липня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Протягом 9 липня бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Внаслідок обстрілу загинув один український військовий. Ще у трьох поранення. Травмованих бійців доставили до лікарні. Один військовий отримав поранення, ще двоє – бойові травми. Їх стан задовільний.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти гатять з протитанкових гранатометів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути