середа, 01 вересня 2021 08:29

Окупанти гатили по позиціях ЗСУ з гармат: чим усе закінчилося

Окупанти гатили по позиціях ЗСУ з гармат: чим усе закінчилося
31 серпня окупанти 8 разів обстріляли українців. Фото: facebook.com/pressjfo.news

31 серпня збройні формування Росії вісім разів порушили режим тиші на Донбасі.

Бойових втрат серед українських військовослужбовців немає, звітують у штабі ООС.

Так, у напрямку Широкиного Маріупольського району Донецької області російські найманці обстрілювали позиції ЗСУ зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Біля Новозванівки Попаснянського району Луганщини противник двічі застосовував міномети 120-го калібру, станкові протитанкові та автоматичні станкові гранатомети і великокаліберні кулемети.

Поблизу Нью-Йорка Бахмутського району Донеччини збройні формування Російської Федерації вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Неподалік Красногорівки Ясинуватського району Донецької області ворог стріляв з мінометів 120-го калібру та протитанкових гармат МТ-12.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ дорого заплатить: як США можуть допомогти Україні на Донбасі

Також російсько-окупаційні війська обстріляли околиці Красногорівки із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру. Постраждалих серед місцевого населення немає.

Біля Мар'їнки, що на Донеччині противник двічі вів вогонь з мінометів 120-го калібру, ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

У серпні 2021 року на Донбасі загинуло дев'ять українських бійців - найбільше за останні два роки, коли було оголошене всеосяжне перемир'я у зоні Операції об'єднаних сил. Поранення отримало 28 бійців.

Проросійські бойовики жодного дня не припиняли стріляти. Кілька разів відкривали вогонь по тилових позиціях українських військ. Найбільший обстріл відбувся 28 серпня, коли артилерією вдарили по привокзальному району в Авдіївці на Донеччині. Частково згоріла база батальйону, який розташовувався там.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти гатили по позиціях ЗСУ з гармат: чим усе закінчилося». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути