середа, 30 червня 2021 08:17

Окупанти атакували ЗСУ. Українці відповіли

Окупанти атакували ЗСУ. Українці відповіли
Ворог обстріляв українські позиції зі станкових протитанкових гранатометів. Фото: facebook.com/pressjfo.news

29 червня в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксували чотири порушення режиму припинення вогню.

На Донеччині неподалік Невельського та Красногорівки російські найманці застосували заборонені Мінськими домовленостями міномети 120-го калібру, повідомляє пресслужба Міноборони із посиланням на дані пресцентру ОС. Бойових втрат серед українських військових немає.

"На Луганщині зафіксували проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-10" із перетином лінії розмежування. БПЛА противника вчасно подавили засобами РЕБ. Неподалік Луганського ворог гатив зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь", - йдеться у повідомленні.

Сьогодні зранку окупанти тричі порушили режим припинення вогню. Неподалік Золотого Луганської області противник застосував ручні протитанкові гранатомети, а поблизу Новоселівки на Донетчині ворог відкрив вогонь зі станкових протитанкових гранатометів. Біля Новгородського Донецької області російські окупанти здійснили обстріл українських позицій з мінометів 82-го калібру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі поранили українського військового

Російські окупанти намагаються знайти найманців за 16,5 тис. руб. серед жителів Донецька. Оголошення про пошук найманців в незаконне збройне формування "Сомалі" бойовики розклеїли в маршрутках Донецька. Судячи по не відірваним номерам, бажаючих помирати за "русский мир" за $230 немає.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти атакували ЗСУ. Українці відповіли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути